Hírek‎ > ‎

B. Nagy Lászlónak számot kell adni az elmúlt 4 évért!

sandor nagy, 2013. dec. 13. 10:52   [ frissítve: 2013. dec. 13. 11:11, felhasználó: Szabad Varos ]
A Fidesz helyi jelöltjének, B. Nagy Lászlónak számot kell adni az elmúlt 4 évért!

A Fidesz országos választmánya a napokban hivatalosan is megnevezte országgyűlési képviselőjelöltjeit a 2014 évi választásokra. Választókerületemben jövőre is B. Nagy László lesz a FIDESZ jelöltje.

Az Együtt-PM nemcsak kormányváltást, hanem korszakváltást is akar a magyar politikában: véget akarunk vetni annak a régimódi, megosztó politizálásnak, amit Orbán Viktor honosított meg Magyarországon. Nemet mondunk a személyeskedésre és a rágalmakra épülő lejárató kampányokra. Versenytársamat ezért én sem fogom személyében támadni vagy hazug vádakkal illetni.

Azonban következetesen számon fogom kérni rajta mindazt, amit az általa képviselt politikai erő, a Fidesz az elmúlt négy évben az országban és itt, Szegeden tett.

Számot kell adnia a választóknak az egykulcsos adó okozta károk miatt. Azzal, hogy egészében nőtt az emberek adóterhelése, azzal, hogy a gazdagabbaknak adott, a többségtől pedig elvett, illetve azzal, hogy 50 ezer munkahely szűnt meg csak emiatt az egyetlen intézkedés miatt.

Számot kell adnia a választóknak arról, hogy Orbán rezsimje elől egymással versengve menekül a munkahelyteremtő tőke, elhagyja az országot sok jól képzett, vállalkozó kedvű fiatal. Ma már 500 ezer magyar gazdasági menekült él Nyugat-Európában. A rezsim azonban úgy fél tőlük, mint ördög a tömjénfüsttől: nem engedi, hogy ők is levélben szavazzanak, mint a külhoni magyar állampolgárok.

Számot kell adnia a szegedieknek arról, amit a pártja itt, helyben tett, és arról is, amit nem tett:
• munkájával és szavazatával hogy szolgálta ki az elszegényedést jelentősen fokozó rezsimet;
• hogyan járult hozzá a szegedi iskolarendszer szétveréséhez;
• milyen segítséget nyújtott a felsőoktatás ellehetetlenítésében, ezzel a Szegedi Tudományegyetem helyzetének lerontásában;
• mint a Kormány megbízottja, milyen szerepe volt abban, hogy Szeged egy nagy esélyét jelentő ELI lézerközpont fejlesztése közel két éves késésben van.
Az Együtt-PM jelöltjeként olyan programot ajánlok a szegedieknek, amely munkahelyeket teremt és véget vet a mai, polgárháborús légkörnek itthon és az országban is.

Némethné Bátyai Edina
az Együtt-PM jelöltje a kormányváltó szövetségben

Comments